KUALA LUMPUR

PAVILION HILLTOP

Nestled within the hills of Mont Kiara, the fully serviced Pavilion Hilltop residences was designed with an urban resort atmosphere in mind. Studiou addressed the extensive facilities and public spaces by using streamlined forms, structured panelling and a contrasting colour palette to navigate the lush and vast spaces.

The public spaces are characterised by streamlined forms, structured panelling and a contrasting colour palette which uses framed openings to navigate the ush and vast spaces. With large window openings and ceiling volumes, the design allowed for use of brushed dark stain oak, eden grey marble and polished nickel metal.

 

These sophisticated finishes beautifully compliment the muted colour palette enhanced by the jewel tones of midnight blue and sapphire on the carpets, soft furnishing and art pieces.